AKTUELNO

Ove nedelje često se svađala sa ćerkom.

Ove večeri voditelj Ognjen Amidžić razgovarao je i sa Marijom Kulić, koja je na samom početku razgovora rekla kako su joj svađe Mikija Đuričića i Suzane Perović obeležile ovu nedelju.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki se jeste zaljubio u nju, ali ja sam shvatila da je ona osoba koja se druži sa ljudima samo iz koristi. Čula sam da je ona u braku samo na papiru, tako da ne možemo da je krivimo sa te strane, ali ona se boji sina. Ja sam je smatrala mnogo ozbiljnijom ženom. Ja sam joj rekla da je ona za mene dno. Žao mi je Mikija, on je dobar čovek... Iskreno, nisu jedno za drugo. Njoj se Miki ne sviđa, samo ga je zavaravala samo da bi imala zaštitu i korist - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova zadrugarka zatim je komentarisala odnose sa svojom ćerkom Miljanom Kulić. Marija je rekla da je sada uspela da izgladi odnose sa naslednicom, a onda je komentarisala Miljaninog dečka Lazara Čolića Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

O Zoli sam promenila mišljenje. Mislim da je fin i dobar momak, jeste lenj, ali neće moći tako. Kada izađu planiraju da žive zajedno, kod nas kući, ali to bi bilo previše... Pa je Miljana meni rekla da će ići u stan, jer bi nas bilo sedmoro u kući. Ja ništa nisam imala protiv njega, ali ume tako... Napravi neki ispad... I on je mlad - zaključila je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

'