AKTUELNO

Bez dlake na jeziku ispričala je sve.

Ono što je izazvalo pravu pometnju u Beloj kući jeste žestoka svađa koja se dogodila između Stanije Dobrojević i Baneta Čolaka. Iako je ona izričito naglasila da joj prija njihovo druženje, ali da je to sve što se od nje može očekivati, Čolak je ipak, sudeći po njenim komentarima, prešao granicu i otpočeo udvaranje, a potom i prepucavanje.

Voditelj Ognjen Amidžić stigao je u Zadrugu kako bi porazgovarao sa pojedinim ukućanima, a među prvima je bila Stanija koja je odmah ispričala zbog čega joj Bane pravi probleme.

Foto: TvPink Printscreen

Krenulo je sve od prošle nedelje kad si bio i pitao si me za majice. Onda je on došao da me pita da li si ga pitao za mene. U sekundi sam slagala, jer vidim da stvari radi smišljeno da bi došlo do frke. Krenulo je sve da se zamotava, priča neke priče, neki zagrljaji. Lupila sam mu blokadu. Opet je prešao granice drugarskog ponašanja, uopšte se nije postavio kao drug nego kao potrčko. On hoće da priča, donosi hranu. Onda me podbada, kaže da sam Kim Kardašijan. To ne govoriš nekom sa kim si dobar. Pa za plastičnog hirurga. Jednostavno, problematičan je. Traži da me iziritira, on to hoće, a meni to ne treba. Možda mu se i dopadam, ali on je svestan da sam ja preveliki zalogaj za njega. On je mogao da mi bude drug - rekao je Bane.

Ona je bez dlake na jeziku ispričala šta misli o vezama u Beloj kući, pa se osvrnula na Marka Miljkovića koji joj je upućivao žestoke uvrede.

Foto: TvPink Printscreen

Između Baneta i Zerine ništa neće biti, ali ni sa njom i Vladom. Marko i ja se ne vidimo na dnevnom niovu, distanca. Ali, kad su pitanja novinara on mene pljuje, to su reči koje su baš degutantne. Volela bih da je ostao onaj Marko staložen, smiren. Meni je ponižavajuće sve što mi je rekao. Tako da, svaka ta njegova izjava ga degradira u mojim očima. Ako se on postavlja kao muškarac da zaštiti svoju vezu, okej. Ali, na ovaj način, stvarno nije u redu. Poštujem, ali treba drugačije ipak. Mislim da ga udaraju kompleksi, on se predstavlja nekom veličinom. On je bitan samo zato što je Lunin dečko. Ja im želim da opstanu, dopalo mi se sve što sam videla. Ovo što radi za stolom je već nešto drugo - nastavila je Dobrojevićeva, koja se potom osvrnula na Lunino vođstvo i podelu budžeta.

Foto: TvPink Printscreen

Svi ljudi koji su dobri sa mnom, dobili smo najmanji budžet od nje. Dala je svima koji sa mnom nisu u dobrim odnosima. Ovde smo imali Miću sa Draganom, Marijana, Maja, Dorotea... Čim sam ja ušla, dobila je na značaju i težini. Pavle koji je okej sa mnom, odmah najmanji budžet. Karađorđe i Ljuba nisu dobri... Tu kad bi se pozabavili time, jasno može da se vidi ta podela. Ovde se to oseća - rekla je Stanija za kraj intervjua.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'