AKTUELNO

Takmičari su imali nikad žustriju raspravu.

Zadrugari su od strane Velikog šefa dobili veliki izazov koji je podrazumevao to da desetoro dobrovoljaca pred svima izgovore dve istinite informacije i jednu lažnu.

Takmičari su morali da pogode šta je od svega što su navodno priznali neistina, zbog čega je došlo do opasne prepirke za stolom.

Miljana me zvala da zajedno bacimo u đubre njen test za trudnoću. Karađorđe nije bio na robiji 15 godina. Suzana prelazi u drugi krevet, jer smo se danas izvređale kod hotela - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani se nakon svađe sa Majom Marinković vratila u Belu kuću, nakratko prekinula igru, pa izgovorila nešto što je šokiralo sve.

Samo da znate da Marko nije hteo da dođe ovde, ali sam ga ja naterala! A vi se družite sa ovom ku*vom ovde! Smrdi ti pi*ka! - rekla je Luna čim se vratila u Belu kuću, a nakon kraće prepirke igra je nastavljena.

Foto: TvPink Printscreen

Bora i ja smo se nakon Zadruge 1 sreli u kazinu i prokockali 1400e. Video sam Miljanu i Zolu kako vode ljubav i Luna i ja smo se poljubili u oktobru prošle godine - rekao je Marko.
Poljubio sam se sa Miljanom, druga je da sam Boru poljubio, a treća je da sam ukrao Pavlove cigarete iz jakne - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da su mnogi tvrdili da je Bane izgovorio samo prvu informaciju kao lažnu, Čolak je primetio da je Lepi Mića bio iznerviran, jer je bio siguran da je laž poljubac sa Borom. Bane je namerno digao tenziju u Beloj kući, a zbog toga je došlo do žestoke rasprave.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'