AKTUELNO

Nekada su bili nerazdvojni.

Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću, pa je pregledavanje najzanimljivijih situacija koje su obeležile dane iza zadrugara moglo da počne. Na jednom od njih bili su Jelena Krunić, Luna Đogani i Marko Miljković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tema njihovog razgovora bio za zadah Baneta Čolaka. Lunu je zanimalo kako je njegova bivša devojka Zerina Hećo mogla da se ljubi sa njim imajući u vidu da mu, prema njenim rečima, neki zadrugari ne mogu prići zbog toga.

Ovo je tema još od pre. Još iz prve sezone. Tada sam imao jedanaest operacija. Nekada nije problem zub, već želudac. I on se smejao kad smo mu to pričali. Ne ljuti se on - rekla je Luna, a onda je Bane ipak imao malo drugačiji stav:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je samo krivo što se Luna tu umešala. Od našeg prijateljstva je ostao samo k*rac - rekao je Bane, a Đoganijeva je dodala da možda čak ni to nije preostalo.

Marija Kulić je ustala jer je imala nameru da potvrdi priču njenih cimera kada je reč o Čolakovom zadahu, pa je dodala na tu listu još nekoliko ukućana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bane, Pavle, Rade i Marijana, ti ljudi se osećaju. Ne može da im se priđe koliko imaju loš zadah - vikala je Marija Kulić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Luna Đogani

'