AKTUELNO

Sve je to rekla zbog Zole.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana Kulić i Miki Đuričić su bili glavni akteri sledećeg snimka koji je pušten. Kulićeva je spomenula Staniju Dobrojević i pritom zamerila njenom vereniku Lazaru Čoliću Zoli što je pisao pesmu za Staniju.

Jedne noći sam sedela sa Pavlom i prolazio je Zola i rekao mi da kažem Miljani da je u toaletu - rekla je Stanija, kako bi razjasnila stvari.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Baš na ciničan način mi je rekla da mi je dečko u toaletu. Svašta mi je palo napamet. Došao, smeje se i govori mi da će da se vrati za pet minuta. Rekao mi je da piše Staniji pesmu. Sklopila sam kockice, tada je ispala baš loša u mojim očima. Lepo su rekli zadrugari da je ona ovde ušla da se meša ljudima u veze. Sad sam ja došla na red - otkrila je Miljana, a onda je Zola rekao šta ima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nikada nisam šaputao sa Stanijom. Dogovorio sam se sa Banetom da napišemo pesmu - govorio je Zola.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na sve što me deli od prvog mesta sam ljubomorna. Neću da lažem, Miki, Luna i Stanija su mi konkurencija. Svim srcem želim prvo mesto - otkrila je Miljana, pa se oglasila i njena majka Marija Kulić.

Marija je burno komentarisala celu situaciju, pa je predložila ćerki da i ona napiše pesmu Marku Miljkoviću i ostalim momcima koji su joj se sviđali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana se ponaša kao da joj se ljubav nikada neće dogoditi. Ne želim takvu ćerku koja će da prelazi preko takvih stvari. Miljana sutra da uzmeš da napišeš pesmu o Marku Miljkoviću, Ivanu, Slađanu - rekla je za kraj Marija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miljana Kulić

#Stanija Dobrojević

'