AKTUELNO

Nakon svađe se obratila Zorici i Suzani.

Milan Milošević je napustio Belu kuću i za sobom ostavio poljuljan odnos Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Veza njih dve je na velikom testu. Razloga je mnogo, od Matorinog poljupca sa Lunom, do Sanjine izjave da je sanjala leptiriće u stomaku jer ih navodno ne oseća pored Jovane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Matora se trudila da ne nervira već iznerviranu Sanju pa je samo pitala da li će ona spavati u njihovom krevetu. Ova je međutim već dogovorila da spava sa Minom Vrbaški. U kupatilu su su susrele i tu je nastala prava drama.

Nemoj da mi glumiš ludilo i da me udaraš. Nikakvu ja vodenicu ne okrećem. Pitala sam te da li spavaš kod mene. Te fore i te gluposti, mene nemoj da lažeš. Samo sam te nazvala seljančurom - govorila je Jovana dok je crvenela u licu od besa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja te molim da me ostaviš na miru. Ne možeš da me zoveš seljančurom. Glumiš ludilo, spavaću kod Mine, šta je problem - vikala je Sanja, a onda je Matora izustila sledeće reči:
Ja sam htela da spustimo loptu. O čemu ti pričaš. Šta sam ti loše rekla. Sram te bilo. Lažeš tu, uopšte te nisam uvredila. Guraš me ovde, alo - govorila je Matora iznervirana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U spavaćoj sobi pored Matore koja je ostala sama na svom krevetu bila je Zorica Marković kojoj se Tomićeva žalila. Razgovor su nastavile u garderoberu, pa im se pridružila Suzana Perović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona hoće da ja ovde izubijam nekog, da je vređam. Zbog moje majke prvo neću da se bijem sa njom ovde. Treba da pričamo normalno i kraj. Neću da me muči više ovde - pričala je Matora Zorici.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Ne, ja sam. Ne zaslužuješ da spavam pored tebe, nakon onoga što si mi uradila i rekla - rekla je Stankovićeva, pa napustila spavaću sobu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'