AKTUELNO

Takmičari su je pomno slušali dok je izgovarala ove reči!

Zadrugari ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, a sudeći po onome što ih zanima, nema sumnje da su pomno pratili najgledaniji rijaliti koji ih je zaintrigirao od prvog dana "Zadruga 2".

Tako je voditelj Milan Milošević prenosio sve ono što je publika pisala na Fejsbuk stranici, a jedan od gledalaca je želeo da sazna da li Luna Đogani planira da se izvini bivšem dečku Slobodanu Radanoviću što ga je prevarila sa Markom Miljkovićem i Jovanom Tomić Matorom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja njega nisam prevarila, to što je Marko rekao da sam ga poljubila na pola usne, to je bilo pre nego što smo Sloba i ja priznali da smo zajedno. Sa Jovanom neću komentarisati, za mene to nije imalo nikakvo značenje. To je bilo kad smo mi krili vezu. Nemam šta da se pravdam i ne smatram prevarom, svi znaju koliko sam ga volela i poštovala i koliko sam se borila za našu ljubav. Taj koji treba da se izvinjava je on, ali nema više potrebe. Nakon svega što mi je uradio, treba da ga grize savest. Nikad mu se neću izviniti i to je to - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su ostali zadrugari odreagovali zbog ovog odgovora, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'