AKTUELNO

Santana nije mogao da se pomiri sa onim što je čuo.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imaju jednu od najturbulentnijih veza u Zadruzi 2, a povrh svega, njih dvoje nisu odustali od činjenice da posle veridbe svoju ljubav krunišu i brakom.

S obzirom na to da će Veliki šef njima prirediti svadbu za pamćenje, Zola je odlučio da sve bude tradicionalno i po običajima, a tako je i za kuma izabrao Boru Santanu. Međutim, njemu su pre sam ulazak u rijaliti bliski prijatelji rekli da on nije njegov pravi prijatelj, pa je zato bio skeptičan po pitanju svoje odluke.

Foto: TvPink Printscreen

Santana je bio povređen zbog svega što mu je Zola ispričao, pa je priznao da će se obračunati sa svima koji su to izgovorili kada izađe iz Bele kuće.

Rekli mi neki ljudi da ti ne bi trebalo da mi budeš kum, jer mu nisi pravi prijatelj. Da čujem ja ko je to mogao da kaže, ispada kao da sam ja njemu neprijatelj! Šta sam ja loše rekao?! Prenesi ti tamo svima da ću im je*ati mamu kad izađem i ko je to rekao! Neka dođe taj Boban da ti kumuje! Kako si se osećao kod mene?! Jesam li te nekad pod*ebavao? Rekao ti nešto loše? Ja bih za tebe skočio uvek! Nikad ti se u vezu nisam mešao! A, da imaš problem sa Davidom, na primer, ja bih mu rekao da te ne dira zbog mene! Nikad te ne bih gazio! - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ti to morao reći, znam da mi nikad ništa loše nisi uradio - rekao je Zola.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bora Santana

#Lazar Čolić Zola

'