AKTUELNO

Stidi se svoje devojke?

Ponedeljak veče u rjalitiju "Zadruga 2" rezervisano je za emisiju "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Zadrugari su rasprvljali o svim sukobima i nesuglasicama koji su intrigirali javnost proteklih sedam dana.

Jedna od tema o kojima se pričalo za crnim stolom bio je odnos Zerine Hećo i Vladmira Todorovića. Iako su nedavno ozvaničili svoju vezu, između njih nije sve kako treba jer on zamera svojoj devojci što previše žustro komentariše ostale zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

Mogu da kažem da je u meni problem. Tražim u sebi grešku. Njemu se ne dopada što ne može da reaguje kada me neko vređa. Ništa mi ne bude jasno, pa budem nesigurna. Nekada bude malo grublji - rekla je Zerina.

Miki Đuričić je otkrio šta mu je Vlada rekao u poverenju, a kada je to čula, Zerina nije mogla da zaustavi suze.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KLOŠARKO, OTIMAŠ MI HRANU IZ RUKE: Karađorđe vređao Minu, zbog njegovih reči se svi UZNEMIRILI! (VIDEO)

Problem je što on nije iz ove priče, neprijatno mu je da mu se devojka svađa po rijalitijima. Blamira ga. Rekao mi je da mu je neprijatno i da je pitanje da li će biti sa njom - kazao je Miki.
Neko od mene pravi budalu. Meni je problem što ja ne volim da mi se žena oko glave dere i psuje, to sam i njoj rekao. Ja sam se ovde vratio zbog nje. Sve sam joj to rekao. Ne mogu zaštitnički da se ponesem prema njoj. Hoću da propadnem u zemlju kada čujem te psovke. Ja hoću da se odstranim i da je pustim da ona radi to u čemu je najbolja - objasnio je Vladimir.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'