AKTUELNO

Sve joj sasuo u lice.

Dorotea Jovanović i Maja Marinković tokom noći imale su veliku svađu. One su ranije bile najbolje drugarice u rijaliti programu "Zadruga 2", ali su se sada stvari malo promenile. Dorotea je odlučila da se sada druži ponovo sa Rebekom Popović, Jelenom Krunić i Zerinom Hećo.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom Doroteine i Majine svađe Marinkovićeva je priznala da ne želi više da se druži sa Jovanovićevom, nakon što je videla sa kojim ukućankama je ona odlučila da provodi svoje vreme.

Lepi Mića je nakon ove rasprave odlučio da očita lekciju Dorotei. Dok je ona sedela i razgovarala sa Ljubom Pantović, prišao im je Mića i počeo da viče na Jovanovićevu govoreći joj kako nije trebala da se svađa sa Majom.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si govorila za Rebeku pre pet meseci? Da je najbolja na svetu! Posle toga si rekla da je najgora. Zbog tebe sam joj j*bao mater, a sada si sa njom opet najbolja. Nemoj to da radiš! - vikao je Mića.
Meni one prijaju. Mi se šalimo i sprdamo. Meni ona ne treba. Neću da čujem za nju - branila se Dorotea.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si kvarna, bezobrazna i najveći si ološ. Nemoj da laješ na Maju! Ti si konj! Ona je uz tebe bila kada su svi p*šali po tebi - nastavio je Lepi Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Dorotea Jovanović

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'