AKTUELNO

Nastala velika rasprava u studiju.

Ove nedelje za izbacivanje iz rijaliti programa "Zadruga 2" nominovani su Adam Đogani i Marijana Zonjić. Njihova podrška večeras je gostovala u studiju "Zadruge 2" kod voditeljke Dušice Jakovljević.

Foto: TvPink Printscreen

Gagi Đogani, koji je Lunin otac i ove večeri Adamova podrška, u jednom momentu posvađao se sa Majom, drugaricom Marijane Zonjić. Varnice između njih nastale su kada je denser izjavio koliko je momaka imala Zonjićeva tokom svog boravka u Beloj kući, nakon čega je njena drugarica spomenula Slobu Radanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagiju se nije svidelo što je Maja pokrenula ovu bolnu temu za njegovu ćerku, koja je govorila kako je Sloba njena najveća ljubav.

Ide prvo Adam, pa Cobe, pa ko sve... - rekao je Gagi.
Hoćemo sada malo o Luni? Ona je bila sa Slobom i rasturila je jedan brak! - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Auuu! Luna je ušla u ovu Zadrugu i imala je samo Marka. O čemu se radi devojko? A šta je bilo sa Marijanom? Krenula je sa Adamom, a završila sa sedamanestim. Nemoj to da radiš i nemoj da si bezobrazna. Nemoj da dirate Slobu, to je zavrešna priča. Luna se pokazala u najboljem svetlu - pričao je Gagi.
Tvoja ćerka je tebe nazvala narkomanom, kada je pričala o tom tvom delu života - rekla je drugarica Marijane Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je pričala o svom tati koji je pobedio drogu! Ja sam pobedio drogu! To je za aplauz. Treba da te bude sramota! Ona kada tako priča o meni, ona šalje poruku drugim ljudima koji su u problemu sa drogom, da ima spasa. Ja sam pobedio drogu i ona je ponosna na mene. Čime je ona mene ponizila? - dodao je burno Gagi, posle čega je dobio aplauz.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi i Maja na kraju nisu pružili ruke pomirenja, ali su se kladili da će Marijana Zonjić završiti sa Tomom Panićem u zatvoru tokom prve sledeće žurke, ukoliko večeras ne napusti kuću.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Gagi Đogani

'