AKTUELNO

Tenzija raste.

U sinoćnjoj emisiji ''Pitanja novinara'' došlo je do rasprave između Tome Panića sa Draganom Mitar i Borom Santanom. Novinarku je zanimalo da joj maneken kaže zbog čega je toliko burno reagovao kada je Santana spominjao njegovog sina koji je ostao u Kini.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To dete je jedan od razloga što ja idem u Kinu. Jeste, ja radim, ali isto tako neću da se neko sprda sa mojom porodicom - rekao je on, pa je novinarka potegla temu njegovog odnosa sa Draganom Mitar.

Odnos Dragane i njega nikako da dobije mirniju notu. Panić je više puta rekao da je njeno glavno zanimanje da vara muža.

Mislim da je ona poslednja koja treba da priča o moralu. Njeno licemerstvo je baš jako. Kad joj nešto treba ona se smeška kao devojčica. Ona je jedna podla devojka koja je od pulta u Sava centru došla do toga da vozi skupa kola - rekao je on, a onda je ustala Dragana da kaže šta ima na sve to:

Foto: Zadruga - RTV Pink

On voli da se ubacuje jer ga nema nigde. Od tada ima neki problem sa mnom. Stalno se on ubaci. Mora da zabiberi. Imali smo raspravu gde mi je svašta rekao. Vidite, on je stigao da isprati šta ja radim, vozim i sve to. Ja za to nemam vremena - rekla je Mitar.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Tomislav Panić

'