AKTUELNO

Iznenadile su je njegove reči.

Nakon ''Igre istine'' koja je i ovog puta zadovoljila Velikog šefa došlo je do kratke rasprave između zaljubljenog para Lune Đogani i Marka Miljkovića. Razlog svađe bilo je neozbiljno ponašanje mlade blogerke koje se nije videlo njenom dečku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Luna je htela da podeli čokoladu sa jačom polovinom pa mu je prišla na malo detinjast način što je u njemu izazvalo neraspoloženje koje je uslovilo raspravom.

Kakvo je to ponašanje sad, ne možeš tako da se ponašaš. Sprdaj se sa nekim drugim - rekao je Mark mirnim, ali drskim tonom, a onda je Luna čudno reagovala:
Ja ću da se sprdam kako ja hoću i sa kim ja hoću. Ti uvek radiš ono što ti želiš, mogu, imam prava - vikala je ona, a on je razgovor završio tako što je rekao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

I ja se onda sutra sprdam. Praviš od mene debila - dodao je za kraj, ali je Luna nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne znam kako treba da se ponašam. Je l' treba da me vređaš, da me šutneš u kosu, da me vređaš. To sam zaslužila, jer tvoju ljubav nisam. Za sve si u pravu. Ti ćeš meni da pričaš koliko ćeš mi ljubavi dati, šta sam ja? Debilka koju si pokupio sa ulice - upitala je Luna Marka, a on je ignorisao njena pitanja.

U video-prilozma koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'