AKTUELNO

Očekivala je bar nekakvu reakciju.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Došao je red da pitanje postavi Ljuba Pantović. Nju je zanimalo kako se Zerina juče osećala dok se svađala sa Lepim Mićom, a dok je po strani sve gledao njen dečko Vlada Todorović.

Meni je porodica sve. Ti momenti kada su mi prilazili ljudi u kupatilu sve je bila moja reakcija. Nisam htela da komuniciram. Stres deluje na mene drugačije. Mama me branila dok sam bila mala, sada mi više ne treba - rekla je ona, a onda se nadovezala na Vladu:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Još sinoć sam mu rekla da mi je bilo krivo što nije ništa rekao ili da me barem odvuče. Danas kad je bio sastanak očekivala sam da barem kaže da mu je to ružno. Nije mi prirodno što on kao osoba koja je zaljubljena u mene nije rekla nešto da me odbrani. Postoje neke stvari koje ja znam, ali vi ne znate. Možda su ti razlozi za njegovo ponašanje. Mogao je barem neku reakciju, nekakva logična reakcije - rekla je detaljno Hećo, a onda se oglasio Vlada:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moja reakcija će uvek biti takva, ja ne smem da reagujem na takve stvari - opravdao se Todorović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

#Zerina Hećo

'