AKTUELNO

Do novih sukoba došlo je na porodičnom sastanku, koji još uvek traje!

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima da je vreme da održe još jedan porodični sastanak i iznesu svoja mišljenja o nedelji koja je iza njih.

Kako je protekla nedelja bila i više nego turbulentna, zadrugari su ustajali jedno po jedno i iznosili svoja mišljenja o vođstvu Mine Vrbaški, kao najmlađem vođi, ali i o ostalim novitetima u Beloj kući. Branislav Radonić Brendon bio je među prvima koji je ustao da prokomentariše zadatu temu.

Foto: TvPink Printscreen

Nema depresije, ja se osećam odlično. Ko ima problem sa mnom, neka priča slobodno. Ko god želi da me vređa, nek me vređa. Ja nemam ni sa kim ovde problem. Nemam šta da kažem, osim da generalno u ovoj kući živim onako kako je želim. Ljudi sa kojima se ovde svakodnevno susrećem, sa kojima upadam u kofnlikt, to je za mene sve rijaliti igra. To što neki pokušavaju da me sabotiraju, imam da im poručim da mene to stvarno ne dotiče i ne pogađa - imao je komentar na celu nedelju Brendon.
Stanija imaš punu podršku našu, sviđa mi se način na koji razgovaraš i praviš ovde priču. Što se tiče Kulićki nisu ni morali da se vraćaju, ali dobro, pošto su se vratile, nema veze, nastavićemo. Važno je da je Miljana srećna, da ne vidimo njen zavodnički pogled, a takođe i Zola ušao u taj klub naočarki - izjavio je Karaorđe Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom sastanka Ana Korać i David Dragojević nisu skidali pogled jedno sa drugog, te su u više navrata razmenili strastvene poljupce, dok su zadrugari oko njih vodili razgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Sukob koji je obeležio prošlu noć je sukob između Nenada Aleksića Ša i Pavla Jovanovića, između kojih je došlo do pretnji, pa je popularni reper odlučio da podigne belu zastavicu i objavi primirje.

Što se tiče sukoba sa Pavlom, mislim da je najbolje da to ostavimo kada izađemo napolju, jer ja o tebi ne pričam okolo, tako da ne moraš ni ti o meni - izjavio je Ša.

Većina zadrugara imali su samo reči hvale za Minu, retko ko je imao neku malu zamerku. Zadrugari su negodovali komentare Marija Kulić, koja je ustala ničim izazvana i obratila se Marku Petruševiću Petrućiju, koji je iznosio mišljenje o nedelji iza zadrugara.

Vodite rijaliti van "Zadruge". Ti si se njemu (Siniši) obratio, pa mi je preneo da ti kažem da se ovde igre igrate van kamera. Ti si jedan seljačić, dođeš ovde mrtav pijan i psuješ - govorila je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UVELIKO PLANIRAJU BUDUĆNOST! Nakon što je saopštila da joj je test za trudnoću POZITIVAN, Miljana Kulić sa Zolom SKOVALA PLAN o vaspitanju dece! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'