AKTUELNO

Planiraju zajedno budućnost i porodicu.

Tokom večeri, Miljana Kulić i Lazara Čolić Zola osamili su se u pabu gde su razgovarali o  njenoj trudnoći. Kako je Miljana saopštila da je uradila test za trudnoću, što je njena majka, Marija Kulić oštro osudila, Miljana i Zola su pričali o planovima za budućnost.

U razgovoru, Miljana se osvrnula na sukob koji je imala sa Marijom, gde je jasno pokazala stav da joj je ljubav sa verenikom bitnija i da će se za nju boriti.

Foto: TvPink Printscreen

Evo sad, sedim na ovom trosedu i kažem ti:"Ja bih najsrećnija bila i jedva čekam da se završi ovo, ovi sukobi i svađe". U svakoj vezi postoje trzavice na početku. I hoću da živimo zajedno, da se volimo, poštujemo, cenimo. Da se volimo i da budemo srećni, to mi je najbitnije! Ti više želiš dete od mene nego ja. Ja ga već imam. Ali sad kad pogledam, ti želiš 58%, ja želim 42% - započela je Miljana.
Nećemo to tako gledati sada. Oboje želimo dete, samo što će meni biti veće uzbuđenje, jer će meni biti prvo. Ja želim napolju da ga imam. Ovde svakako ne mogu da ga imam, jer bi se porodila napolju - pričao je Zola.

Potom je ušao Bane Čolak u pab, kada ih je prekinuo na minut u razgovoru, jer je hteo da ih pozove na večeru. Kada je on izašao, Miljana i Zola su izašli napolje, pa ovaj razgovor začinili strasnim poljupcem.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'