AKTUELNO

Udarila je tamo gde je najviše boli!

Tokom komentarisanja video-snimka zadrugari su mogli videti kako su Stanija Dobrojević i David Dragojević plesali na prethodnoj žurki. Tada je došlo do žestoke rasprave zgodne Rumljanke i Ljube Pantović.

Ljuba je zastupala stranu da je Stanija flertovala sa Dragojevićem, a onda je oplela po cimerki spomenuvši njene rijaliti momke.

Foto: TvPink Printscreen

Bili smo tandem, ti si ljubomorna na to! Sad ćeš da vidiš, j*baću ti mater. Da si se bavila svojim životom, a ne mojim, ne bi imala probleme sa ćerkom, koja je zatrudnela sa tvojim tadašnjim dečkom, zato ti sada kažem: "Vodi računa šta radi tvoja ćerka, a ne o meni." Ološu jedan!  - odbrusila je Stanija.
Jahala se sa Filipom, kačila si se na Kristijana Golubovića, oženjenog muškarca! Ova pobednica tog rijalitija od te pobede je postigla samo to da se ne vuče po sprintetima od pet tona. Poznata je po tome što ide po kamionima. Ne volim lažove, a ti ovde lažeš! Preko tebe su prešli sve kamiondžije. Ti si u rijalitiju i mogu da te komentarišem. Ti si jedna kalaštura kamionska. Ti biraš tuđe muškarce, nastavi po sofama i glumi moral - uzvratila joj je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija i Ljuba nastavile su da iznose informacije iz spoljnog sveta, pa su između njih pljuštale uvrede nazivajući jedna drugu raznim pogrdnim imenima. A onda je voditelj Milan Milošević dao reč Mikiju Đuričiću da prokomentariše flertovanje Stanije i Davida.

Ona je slobodna devojka, ima pravo da radi šta hoće i da zavodi. Ti (Davide) pazi šta radiš kad popiješ, jer imaš devojku da voliš. Ti (Stanija) pazi šta radiš, jer se ovde sve snima - završio je Miki.

PROČITAJTE JOŠ: Nakon Marijinih OSUDA zbog trudnoće, Miljana ustala i ZAPUŠILA joj USTA, pa sve ZAPREPASTILA ovime! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'