AKTUELNO

Ljubavni parovi ispričali svoje utiske.

Tokom večeri zaljubljeni ukućani su imali priliku da podele utiske sa voditeljem Milanom Miloševićem kako je protekao Dan zaljubljenih među parovima u Beloj kući.

Svi parovi su prokomentarisali da je ovo jedan od najlepših dana tokom boravka u Beloj kući. Potom su svi pojedinačno ispričali kako je protekao dan ljubavi, kao i kakve su to poklone dobili od partnera.

Napravila sam mu doručak. Savo mi je pomogao, napisao je kečapom "L" i "M" i stavio srca. Umem ja da budem domaćica kada se potrudim - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je dobila neko iznenađenje od mene pre neki dan, ali to nije opipljivo. To neću reći nikome, neka misle da nisam romantik - prokomentarisao je Marko.
Ja sam njoj priredio četiri sata sna, a to je ovde najpotrebnije. Meni ne treba spot da bih shvatio koliko se mi volimo, a njoj je trebao. Veoma lep dan danas, skuvala mi je i kafu. Terala me je da šetamo - prokomentarisao je Miki Đuričić kako je protekao Dan zaljubljenih sa Suzanom Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Ja smatram da je moj dolazak ovde za nju jedno veliko iznenađenje - prokomentarisao je Vladimir Todorović i dodao da će svojoj nežnijoj polovini Zerini Hećo prirediti neko iznenađenje tokom narednih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Mina Vrbaški je takođe imala priliku da gleda svoje ljubavne trenutke sa Markom Markovićem, a snimak je izazvao velike emocije, te je ona i zaplakala.

Bilo mi je drago što sam videla. Drago mi je što i ja imam uspomenu, bilo mi je lepo ta 24 dana. Stvarno osećam da sam zaljubljena. Zna Aleksa koliko mi je teško, uvek pričamo o njemu i Mini - prokomentarisala je Vrbaški i istakla da joj nedostaje bivši zadrugar Marko Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NIKAD ZALJUBLJENIJI: Nakon odgledanog LJUBAVNOG SNIMKA, Ana poručila Davidu da ga voli, on se istopio kada je video poklon! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'