AKTUELNO

Nije joj svejedno što se Miljković konsultovao sa Perovićem.

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca. Kako je prošla nedelja bila i više nego burna, zadrugari su imali dosta zanimljivih pitanja od publike.

Jedno od pitanja stiglo je za Sava Perovića, a odnosilo se na odnos ljubavnog para Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Da li misliš da Luna zaslužuje dečka koga ti treba da moliš da ide kod Drveta? Da li ti moraš da mu govoriš kako treba da se ponaša prema devojci - glasilo je pitanje za Perovića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam nikoga molio. Marku je to bila svakako namera. Ja sam samo konstatovao. Izbegavam da provodim vreme sa njima - prokomentarisao je Perović.
Romantika na televiziji meni vuče na patetiku. Pokazao bi svašta Luni u spoljnom svetu. Znam da ona zaslužuje to, naravno da ću dokazati i pokazati da mi je stalo do nje na taj način. Ja smatram da ona zna koliko je meni stalo do nje. Ja nisam romantik i to je to - pričao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je istakla da ona nije ta koja je želela da je Marko iznenadi, već da je ona ta koja je htela da Miljkoviću priredi iznenađenje.

Nervira me što se Savo umešao u to. Nema potrebe da govori mom dečku šta će on da radi. Dotični gospodin (Sloba) je meni pisao pesme, brao tamo plastično cveće. Nikad nisam tražila avione, već sitnice. Tako meni i Marko to pruža rečima. Ja sam se smorila što je moj zadatak propao - istakla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PROKLETSTVO MINE VRBAŠKI: Svako ko u Zadruzi uđe u vezu sa njom doživi OVO! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'