AKTUELNO

Ne može da se pomiri sa tim da je njen dečko uništio poseban dan.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Jedno od pitanja bilo je posvećeno Marku Miljkoviću koji je nedavno imao sukob sa svojom devojkom Lunom Đogani. Naime, ona je dobila tajni zadatak da mu saopšti da je trudna, ali je on sve sabotirao kada je pred svima otkrio šta joj je poverilo Drvo mudrosti.

Zašto se ne potrudiš da nekada iznenadiš Lunu, znaš da joj je u prošloj ljubavi bilo zabranjeno? Zašto si joj pokvario zadatak? - bila su pitanja za Marka.

Foto: TvPink Printscreen

Nema potrebe za tim. Može da se traži zadatak koji je u vezi sa nekom drugom osobom. Mislim da nema potrebe za zadacima koji se tiču nas dvoje. Zbog ovog zadatka zamalo da se posvađamo. Ovde ima ljubomore i svađe na sve strane, nema potrebe da za igricama između nas dvoje. Krivo mi je, žao mi je što sam zadatak uništio - objasnio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon njegovog izlaganja, Luna je objasnila kako je ona oseća povodom ove situacije.

Ja sam se već izjasnila da je za mene od tada nedelja ljubavi propala. On je samo trebalo da igra igru sa mnom i da se potrudi zbog mene, jer sam ja to uradila zbog njega. Tražila sam tu nagradu isključivo zbog njega. prihvatila sam zadatak koji je mač sa dve oštrice, ali sam to uradila zbog njega. Htela sam da taj dan obeležimo, jer sam ja pre uvek bila sa strane. Sloba je bio oženjen i nismo mogli to da radimo zbog njegove žene koja je bila tu. Mislila sam da će ovog puta biti drugačije, da ću se ja osetiti... Da mu nisam rekla da je to zadatak, da sam ga stvarno uverila da sam trudna, on bi se naljutio i raskinuo bi - rekla je ona.

PROČITAJTE JOŠ: NE RAZDVAJAJU SE! Ana i David nakon pomirenja ne prestaju da razmenjuju nežnosti! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'