AKTUELNO

Ljubav se nije ugasila!

Nakon sinoćne žurke Ana Korać i David Dragojević imali su prvu ozbiljniju svađu, koja se u velikoj meri odrazila na njihov odnos. Oni su spavali razdvojeni, a tokom dana David je u više navrata slao Lazara Jeremića kako bi proveravao gde se Koraćeva nalazi.

Pošto mu se slošilo, Davidu je ukazana lekarska pomoć, a čim mu je bilo malo bolje skupio je hrabrosti i prišao Ani, kako bi popričali. Ana prvo nije htela da priča sa njim, ali s obzirom na to da je izjavila da i dalje voli Davida, ušli su u toalet i popričali o problemu.

Foto: TvPink Printscreen

Ti se ponašaš kao kreten. Kako se meni nije desilo tako nešto? Meni je to odvratno. Nemoj da budeš u vezi, ako ne znaš da se ponašaš. Dobro znaš šta meni smeta, a ti si radio to - izjavila je Ana.
Nisam ništa radio, stvarno. Okej, jesam, ali izvini molim te. Želim tebe i znaš da te volim. Znam da mi ništa ne braniš, ali izvini molim te. Neću se više tako ponašati. Nisam radio ništa, Ana. Još jednom ti se izvinjavam, stvarno nisam želeo da te povredim. Neću više nikad, ja gledam samo tebe i samo tebe volim. Hteo sam da ti priđem tek kasnije, ali nisam mogao da izdržim, nedostaješ mi i zato sam sad prišao, shvati da te volim. Nisam mogao ni da šetam, ni ništa. Ja ne mogu da izdržim, celo jutro mislim na tebe. Ne želim da budeš razočarana - govorio joj je David.

Foto: TvPink Printscreen

Izađi, 'ajde, trebao si sinoć da me gledaš, a ne sad - izjavila je Ana, trudeći se da sakrije osmeh.
Neću da izađem, baš hoću da te gledam. Ne želim da izgubim nešto što imam, a ovo je prvi put i poslednji put da ovako nešto uradim, to ti obećavam. Ne želim da te izgubim zbog gluposti - uzvratio joj je David.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PROKLETSTVO MINE VRBAŠKI: Svako ko u Zadruzi uđe u vezu sa njom doživi OVO! (VIDEO)

Njih dvoje su na korak do pomirenja, do kojeg će, po svemu sudeći, vrlo brzo doći.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video - snimku koji se nalazi ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'