AKTUELNO

Odmah mu otvorila dušu.

Zadrugarke Miljana i Marija Kulić vratile su se u ''Zadrugu 2'' tokom večeri, što je iznenadilo i šokiralo sve ukućane. Miljani se najviše obradovao njen dečko Lazar Čolić Zola kog je ona odmah počela da ljubi.

PREOKRET KOJEM SE NIKO NIJE NADAO: Miljana Kulić dobila još jednu priliku, evo zbog čega je vraćena u ZADRUGU 2! (FOTO)

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana je zatim odmah odvela svog verenika Lazara Čolića Zolu do paba kako bi sa njim popričala o svemu što se dogodilo u proteklim satima, a bilo je i priče o njihovom odnosu.

Dosta njih mi je reklo ovde da nisi devojka za mene. Neću da pričam o tome sada. Najgluplja si ako misliš posle svega da te ne volim - rekao je Zola Miljani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam mislila da ćeš ti da izađeš i da mi na taj način pokažeš ljubav. Hajde da ne pričamo o tome jer rođendan je, treba da smo veseli - rekla je Kulićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana je potom otkrila Lazaru da je uradila test za trudnoću i da je bio pozitivan, ali da je reč o testu koji nekada daje nepouzdane rezultate.

Kad sam bila prvi put trudna i kad sam radila taj test. Prvi put je pokazao da jesam, drugi put da nisam i na kraju da jesam. Ne znam videćemo, treba da dam mokraću - otvoreno je rekla Miljana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'