AKTUELNO

Ponela je euforija!

Nakon specijalne emisije koju je vodio Ognjen Nestorović, a u kojoj su ljubavni parovi iz Bele kuće odgovarali na deset intimnih pitanja i pokazali koliko se dobro poznaju, Ana Korać nije skidala osmeh sa lica.

Naime, prvo mesto delili su Ana i David Dragojević sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matoro, a nakon završene emisije, Koraćeva je krišom uspela da sačuva sve Davidove odgovre koje je on pisao tokom kviza. Ona ih je iznova i iznova čitala i šetala po Belj kući. Nije skidala osmeh sa usana, a onda je otrčala do Davida koji se nalazio u garderoberu i pokazivala mu njegove odgovore.

Foto: TvPink Printscreen

Gde je moja ljubav? A vidi, najromantičniji trenutak - izjavila je Ana, pokazivajući mu papir gde je David napisao da mu je najromantičniji trenutak onda kada je ugledao njegovu sadašnju devojku.

Sva raznežena, Koraćeva nije krila sreću koju je u tom trenutku osetila, pa se bacila u Dragojevićevo naručje i počela strasno da ga ljubi.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NJEGOVA JEDINA LAŽ JE BILA DA I DALJE VOLI ALEKSANDRU: Ana i David otkrili najveću TAJNU o kojoj su ćutali, pa priznali gde su prvi put VODILI LJUBAV! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'