AKTUELNO

Njihova ljubav je svakim danom sve veća.

Nakon predivnih reči koje su dobile Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, na red su došli Zerina Hećo i Vladimir Todorović.

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima da se podele u grupe i da prokomentarišu ljubavne parove, budući da je ispred nas jedan od najromantičnijih dana, a to je svakako Dan zaljubljenih. Jelena Krunić prva je ustala i prokomentarisala ljubavnu vezu Zerine i Vlade.

Foto: TvPink Printscreen

Moj par je najzanimljiviji par, po mom mišljenju. Ja sam najbliža osoba koja je znala celu Zerininu priču. Do ulaska Vladimira, kada dolazimo do jedne situacije kada je Todorović izjavio u studiju da mu se jedna devojka sviđa. Odmah sam znala o kome se radi. Zerina je vikala koja je to devojka. Ženu nije taknuo i dalje, uz reči da će biti uz njene najmilije iza kamera, uz reči da će non-stop gledati, da će biti uz nju. U jednom trenutku smo Zerina i ja razgovarale, jer nije mogla da se oporavi nakon njegovog izlaska. Govorila mi je stalno kad se budi da se okrene na tu stranu gde je on spavao. Sve u svemu, Vlada se vratio u Belu kuću i mislim da se duboko u sebi nadao da će se vrati i pružiti podršku ovoj ženi! Između njih vladaju emocije još odavno, kao i strast - izjavila je Krunićeva.

Nakon opširnog obrazloženja Krunićeve, sledeća je ustala Dorotea Jovanović, koja je htela da naglasi koliko se Zerina promenila otkad je Vlada ušao u njen život.

Kad se Vlada pojavio, Zerina je prosto postala otvorenija, ona je sa njim ono što je ona zapravo unutra, a ne ono što ona pokazuje. Ona je imala odbrambeni mehanizam, pa me je mnogo nervirala zbog toga. Ti si uspeo da je pripitomiš i to je veoma lepo, na vašoj sam strani - izjavila je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Po mom mišljenju, njihova veza je veoma moderna i oni su par koji šalju poruku koja se meni sviđa. Meni se Zerina nije dopadala uopšte u početku, njeno ponašanje, odnos sa pređašnjim partnerom, ne znam ni zašto su bili zajedno, ali to nije tema. Ali od kad se Vlada pojavio, primetili smo jednu drugu Zerinu, potpuno je na nekom drugom nivou - ispričala je Maja Marinković.

Sanja Stanković je demonstrirala reakciju Zerine kada je ugledala Vladu, što se dopalo svim zadrugarima, a izmamilo je osmeh i kod Hećo.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ovde u vezi isključivo zbog sebe samog, a ne zbog vas. Mene zanimaju vaša mišljenja, sa ovom ženom sam jer osećam nešto prema njoj. Ništa ne radim na silu, radim onako kako mi srce nalaže - izjavio je za kraj Vlada, koji je ušao u sukob sa Lepim Mićom koji ga je napao zbog mišljenja da je Todorović folirant.
Hvala svima na komentarima, neću da pričam, ni da se objašnjavam apsolutno nikome, jer ne osećam potrebu. Ljubav mog života je moja ćerka, a posle toga, ako vreme pokaže, ako sve bude onako kako bi trebalo da bude, pored mene bi trebalo da bude čovek - završila je Zerina.

PROČITAJTE JOŠ: SANJA I MATORA SU DEFINITIVNO POMERILE GRANICE LJUBAVI: Zadrugari su im uputili najdivnije reči PODRŠKE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'