AKTUELNO

Ne prestaje da šokira!

Nakon emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Ana Korać i Sanja Stanković dotakle su se teme koje je večeras uzburkala javnost.

Naime, iskrena ispovest Davida Dragojevića o pozivu koji je imao sa njegovom majkom Biljanom Dragojević, kao i podršci koju mu je uputio očuh u vezi njegove ljubavi sa Anom, dovela je sve zadrugare do suza. Kasnije, Sanja je ispričala Koraćevoj da je Jovana Tomić Matora pokušala da popriča sa Karađorđem Subotićem, ali da to nije prošlo baš najbolje.

Foto: TvPink Printscreen

Ne možeš da mu objasniš. Ona (Aleksandra) njega stvarno bolesno voli, ali on se ugasio! To se stvarno vidi napolju. Matora je rekla Karađorđu da joj se ne meša, pa mu je rekla da između njih ne postoji više emocija, niti hemija - izjavila je Sanja.

Ani i Sanji su se pridružili David i Matora, pa je Jovana potvrdila kako je tekao razgovor sa Subotićem.

Ja sam pokušala da mu objasnim da sam ja ovo mislila i pre nego što je Ana došla, da su se između vas dvoje emocije ugasile, ali ne vredi, ne možeš ti njemu da objasniš - navela je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

David je potom otkrio da Aleksandra Subotić nije imala najidealniji odnos sa svojim ocem, te je izneo i razlog zbog čega nisu imali dobru komunikaciju.

On kaže sad Staniji, da je ona (Aleksandra) više imala poverenje u mene, nego u njega. On nikad nije bio tu za nju, kad god ima neki problem, on joj se ne javi, samo kad mu trebaju pare, tad se samo javi. Uvek se oslanjala samo na mene, koliko puta je mene zvao, ali neću to da iznosim, jer je meni to ružno. On samo s*re, samo me mrzi i zato priča te stvari - izjavio je David.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BILJANA JE BILA PROTIV MENE I ALEKSANDRE: David i Ana plakali dok je on pričao o majci i bivšoj devojci: SRAMOTA ME JE SUBOTIĆEVE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'