AKTUELNO

Ovo joj se nije svidelo.

Nakon što su ispratili svog sada već bivšeg cimera, Marka Markovića, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ušli su u novu raspravu. Dok su sedeli u dvorištu, Miljana je prebacila Lazaru jer se grlio sa Stanijom Dobrojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je sve vreme govorio Miljani kako Staniju gleda kao sestru, ali Kulićeva mu u to nije poverovala zbog čega je odlučila da mu očita lekciju.

PROČITAJTE: SVIĐAM SE MARKU, VEZA S LUNOM JE LAŽNA: Dragana Mitar tvrdi da nije ljubomorna na Đoganijevu, a onda je ispljuvala Miljkovića! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nju ne gledaš kao sestru, nego ti se sviđa. Staniju ćeš da grliš, dobro, izvoli, grli je! Nemoj loptu na mene da prebacuješ. Znaš kada će Stanija tebe da zagrli, na k*rčevdan. Očigledno ti nisi za mene - rekla je Miljana Zoli.

Foto: TvPink Printscreen

Zola je sve vreme pokušavao da ubedi Miljanu da greši, međutim nije uspeo, zbog čega je Kulićeva rekla kako večeras neće spavati u sobi, pored njega. Podsetimo, ranije tokom noći, Miljana je rekla Ognjenu Amidžiću kako njene svađe sa Zolom neće uzdrmati njihovu vezu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

'