AKTUELNO

Moglo bi se reći da su našli zajednički jezik!

Kada su svi mislili da je kraj sa ubacivanjem starih zadrugara, voditeljka Dušica Jakovljević je sve iznenadila kada je na kraju izgovorila još jedno ime. Ukućanka koja je takođe dobila priliku da se vrati u ''Zadrugu 2'' bila je Višnja Petrović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona nije gubila vreme pa je odmah počela da razgovara sa Mikijem Đuričićem koji ju je okarakterisao kao "foliranta" kada je napustila "Zadrugu 2" pre nekoliko dana. Sporan trenutak kada je njihov odnos počeo da se narušava je nastup na ''Zadrugoviziji 2''.

Nisi bila svesna da si mnogo toga rekla što nisi mislila. Meni je ružno kada me neko ne poštuje. Ja sam svestan da si ti glumica i da imaš više iskustva. Nije trebalo tako da se ponašaš, a znaš da sam se trudio. Delovala si u nekim trenucima kao da nas zaj*bavaš - govorio je Miki, a onda je Višnja rekla sve što ima:

Foto: TvPink Printscreen

Meni je tvoja svađa sa mnom bila grozna i odvratna. Meni je stvarno neprijatno da se ja svađam sa tobom oko gluposti. I nemam tako tanke usne, ne znam odakle ti to. Meni je neshvatljivo da se ljudi svađaju oko takvih stvari - Višnja je dodala kroz smeh.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Miki Đuričić

#Višnja Petrović

'