AKTUELNO

Neće mu biti lako kada bude ovo čuo!

Tokom večeri, zadrugari su krenuli sa pripremama za večerašnji baraž, ali i nominacije. Međutim, Bane Čolak i Pavle Jovanović imali su drugačiju temu za razgovor.

Dok su zajedno večerali, dotakli su se teme oko nominacija, te je Čolak izjavio da planira da ostavi Draganu Mitar, a da će poslati Nenada Aleksića Ša u duel.

Foto: TvPink Printscreen

Čolak je počeo sa tom informacijom da se družio sa popularnim reperom, te da je u više navrata bio kod Ša u stanu sa njegovom suprugom, Ivanom Aleksić, a zatim je Pavle izneo žestoke reči na račun cimera.

Ja sam pre par godina bio u njegovom stanu, sa njegovom ženom i tad je bio okej, a ovde u Draganu blene po ceo dan - izjavio je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se njemu neću javiti van rijaliti nikad u životu. Zato što sam takav, a on je Indijanac. J*baću mu mamu maminu, ima da ga bijem za primer  - odgovroio je Pavle.
Ja ne volim te pretnje, to kao videćemo kad izađemo napolje, ja to baš ne volim. Ako neko ima m*da, onda uradi to ovde u rijalitiju, šta imamo da čekamo da izađemo. Većina ovde čeka da dođe obezbeđenje da bi bili jači, jedino ko ima od nas m*da da napadne je Miki - dodao je Čolak.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: Nakon što je PODRŽAO Staniju, Miljana odbrusila Zoli: SAD UZDIŽI I SVE DRUGE! (VIDEO)

U nastavku teksta pogledajte kako je to izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'