AKTUELNO

Zaljubljeniji nego ikad!

Ana Korać i David Dragojević šetali su po velelepnom imanju i komentarisali spekulacije koje su čuli od drugih cimera iz Bele kuće.

Naime, informacija da se Aleksandra Subotić i dalje nalazi u porodičnoj kući kod Davida poremetila je Koraćevu, ali nakon što joj je Dragojević objasnio da njemu ne može niko narediti da bude sa njom, kao i to da ga ne interesuje da li mu je bivša i dalje kod njegove majke BIljane Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Kako može da me čeka kod kuće, a ja neću da budem sa njom? Šta, hoće li to nešto da promeni? Pa neće. To nije normalno, šta ima da me čeka, kad sam ja sa tobom u vezi i volim te - započeo je razgovor David.
Ma šta ima da te čeka više? - uzviknula je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam ja jedini kome je veza pukla, pucaju brakovi, a ne veza. Što bi mene sada osudili zbog toga što mi je pukla veza, ne razumem. To su te neke stvari koje ja ne mogu. Nema potrebe da se tripuješ, niti jasno. Ja tebe volim, volim kad se smeješ, a ne kad si mi tužna. To što Marija priča da ona mene čeka, mene to ne zanima, ja na silu neću biti ni sa kim. Da je valjalo trajalo bi. Ti si mene digla iz mulja u kom sam bio - izjavio je David, a onda je počeo strasno da ljubi Koraćevu.
Šta misliš da meni mama može da kaže nešto? Glupava priča totalno. Šta mama meni može da kaže? Ja volim moju mamu, ali ne može ona meni da se meša meni u vezu - izjavio je za kraj David.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONA TO NIJE MOGLA DA PRIHVATI: David Dragojević ispričao sve o vezi sa Aleksandrom, pa otkrio da je bilo trenutaka kada nije mogao da je gleda! (FOTO)

U nastavku teksta pogledajte kako je to izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'