AKTUELNO

Posle ovoga više ništa neće biti isto!

Nakon što se jedna od burnijih emisija ,,Igra istine" završila, stanari Bele kuće dobili su kao poklon picu. Stanija Dobrojević koja je tokom emisije izazvala burne reakcije Zerine Hećo osamila se u spavaćoj sobi sa Banetom Čolak, pa su pričali o njihovom odnosu.

Tokom emisije zadrugari su se iznenadili izjavom Dobrojevićeve da oseća prijateljstvo prema Čolaku, što je izazvalo bes kod Zerine koja je u više navrata gubila glas zbog vike.

Stanija je tokom odgovaranja o osećanjima prema Čolaku napomenula Banetu da ne sme da se zaljubi u nju, što mu je zasmetalo, pa su prvo porazgovarali o tome.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo ortaci i drugari. Neću više reći to, ali sam to rekla preventive radi, jer vidiš kako se to vidi napolju. Ustane Luna i kaže to. Mi smo samo drugovi 300%. Bolje da ja tebi to kažem na vreme. Budeš li počeo da se zaljubljuješ u mene, samo se distanciraj - izjavila je Stanija.
Pa ti misliš da bih ja to uradio? Znaš da ga znam, i da ga ne znam, misliš da ne bih imao m*da da ti priđem i kažem ti da sam zaljubljen u tebe - odgovorio joj je Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'