AKTUELNO

Našao se na njihovom tapetu.

Gledanje snimaka u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisano je za četvrtak, pa su između ostalih snimaka, zadrugari imali priliku da vide kako je izgledao razgovor između Marka Petruševića Petrućija i Tome Panića koji su kovali plan da ukradu hranu Brendonu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelj Milan Milošević je zamolio aktere da ustanu i komentarišu. Pre njih Brendon je rekao šta je imao pa je pevača i Čolaka nazvao svakakvim imenima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nije ti ovo parkić, mutljavino. Nepouzdana i nelojalna osoba. Ovo je rijaliti. Ne umeš ni u prodavnicu da ideš. Ti si ker niže vrednosti. Ti od parka dalje nisi išao. Jadan si, ti i oni. A ovaj Čolak, žvala prava. Ko njega shvata ozbiljnim ovde - rekao je Brendon.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dobro, nećemo se družiti kada izađemo napolju - rekao je Petrući, a onda se nadovezao Bane:
Brendon mi je totalno zanimljiv. Petrući je davao neke predloge ja sam rekao da to ne treba da radi. Hteo je da ga polije, sprečio sam ga - prokomentarisao je Bane Čolak.

Savim neočekivano u raspravu se uključila Miljana Kulić koja je osudila Petrućija da se uvlači svim zadrugarima koji imaju hranu kako bi od njih uzimao kada nema svoju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne znam što se meša ova šlihtara. Svima se uvlači samo da bi uzimao hranu i cigarete. On nije sposoban ni ovce da čuva. Odvratan si - govorila je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Branislav Radonić Brendon

#Marko Petrušević

#Miljana Kulić

'