AKTUELNO

Nije mogao da sakrije bes kad je za ovo saznao.

Ove noći milionski auditorijum željno je iščekivao jednu od najzanimljivijih emisija, a to je ,,Gledanje klipova". Takmičari će imati priliku da saznaju šta se o njima pričalo iza leđa, ali će se razotkriti i ono što su pojedini vešto pokušavali da prikriju.

Na samom početku Bane Čolak imao je priliku da pogleda kako su ukućani komentarisali njegov fizički izgled, a Nenad Aleksić Ša je rekao da se takav nigde u klubu neće pojavljivati i da bi promenio njegov lični opis kada bi za to imao priliku.

Foto: TvPink Printscreen

Oni hoće meni da menjaju lični opis. Ja se ne plašim što bi mi promenili lični opis. Oni imaju viđenje kakvo imaju, tako da, samo neka misle i neka rade šta hoće, mene to iskreno interesuje. Neka svako kaže šta god misli, mene ovo nije pogodilo. Ne razmišljam kakvo mišljenje ima o meni, super je što misle da se nigde neću pojaviti - rekao je Bane.

Nenad nije imao problem da ustane i pred svima potvrdi sve što je o njemu ispričao.

Foto: TvPink Printscreen

Kad god je okej, ja ga ne uzimam u usta, ali kad priča tako o Zerini, uvek. Ne volim da me ljudi vide da komuniciram sa njim, u prolazu samo - rekao je Ša.
Ja sam pomenuo da mi je Zerina sestra ili šta god, ja bih mu facu polomio. Ja nemam ni šta protiv, ali sve te reči su mi katastrofa - dodao je Marko Marković.

Međutim, Lepi Mića je ipak gledajući klip iz svog ugla shvatio da je to bio kukavičluk sa njihove strane.

Foto: TvPink Printscreen

Čoveku treba da se kaže sve u oči, ovo je kukavičluk - rekao je Lepi Mića.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

'