AKTUELNO

Htela je samo da ih posavetuje!

Voditelj Milan Milošević zadrugarima je zadao velike muke, nakon što je u Belu kuću ušetao i počeo da im postavlja pitanja gledalaca na koja nisu dali odgovore.

Po povratku, Stanija Dobrojević izazvala je velike intrige, pogotovu onda kada je Maji Marinković pružila podršku kada je imala odnos sa Markom Miljkovićem, pa joj se nije vratilo onako kako je očekivala. Gledaoce je zanimalo da li se sada kaje zbog svog gesta.

Foto: TvPink Printscreen

Ne, ne kajem se. Njoj se ovde pakuju razne stvari, mislim da je ona slatka i fina devojka i mislim da može sama da iznese neku svoju priču ovde. Rekla sam joj da Dorotea i ona nemaju potrebe da se mešaju sa Miljkovićem, jer su ispale kao neke varijantice nešto, a Lunu je predstavio kao jedinu devojku. Svi naprave negde grešku - obrazložila je Stanija.
Ne želim da se vraćam na tu temu, da sam ga bolje upoznala, drugačije bih uradila - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto me je Stanija stavila u isti koš sa Majom i Markom, hoću da kažem da smo on i ja imali mnogo čistiji odnos nego Maja i on. Meni nije teško da priznam da li je bilo nešto između pokrivača, ja sam mudonja ženski. Ali pošto nemam šta da priznam, to je to - odgovorila je Dorotea.

Miljković je ustao i izneo svoju konstataciju da je Stanija ljubomorna na Lunu, kao i to da ga je Dobrojevićeva uvek prva napadala njega u raspravama.

Devojčica možda pravi probleme, ali je ona mnogo pametnija od tebe i to tek sada vidim, bre! Ti si dečko glup - odbrusila mu je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'