AKTUELNO

Plavuša smatra da se Jovana promenila prema njoj.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su tokom dana ušle u raspravu zbog toga što Tomićeva nije priredila iznenađenje plavuši povodom 16 meseci veze. Naime, plavuša je očekivala da će dobiti poklon od svoje devojke, ali kako ga nije dobila ona se razoračarala, te joj je danas prebacila za to.

Foto: TvPink Printscreen

Ana mi je rekla da ćeš ti meni da praviš iznenađenje. Drvo mi se nije javilo, ali sam kasnije pravila piletinu - pravdala se Matora.
Nisi u pravu. Od mene se ne očekuje, od tebe se očekuje. Nemoj da pomislim da si se promenila. Nemoj da vrištiš na mene - odbrusila joj je Sanja.
Nije mi se javilo Drvo. Nemoj da me opterećuješ. Tražila sam medveda za tebe, htela sam plišanu igračkicu da ti poklonim, ali mi se Drvo nije javilo - govorila je Matora Sanji.

Foto: TvPink Printscreen

Mogla si sutradan da mi napraviš bilo šta - rekla je nervozno Sanja.

Kako su bile zagrljene, Sanja je skinula Matorinu ruku sa sebe i odvojila se od nje, da bi nekoliko minuta kasnije izašla napolje i isplakala se.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: VEĆ TRAŽI NOVOG DEČKA! Miljana traži da u rijaliti uđe muškarac po njenim merama, Zola POZELENEO OD MUKE! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'