AKTUELNO

Jedva čeka da dođe ovaj dan.

Nakon što se probudila, Luna Đogani je odmah zatražila da razgovara sa Drvetom mudrosti, a ono joj se odazvalo na poziv. Blogerka je došla u Rajski vrt i objasnila Drvetu da bi želela da napravi svom dečku Marku Miljkoviću iznenađenje povodom Dana zaljubljenih.

Luna je istakla da pristaje na bilo kakav zadatak kako bi joj Drvo ispunilo želju i kako bi taj dan na pravi način obeležila.

Foto: TvPink Printscreen

Danas je 7. februar. 14. februar je Dan zaljubljenih i 14. februara je Marku i meni mesec dana. Mi smo se dogovorili da to ne obeležavamo, ali ja bih volela da ga iznenadim. Meni je to prelep dan, jer mene pokreće ljubav. Ja bih volela da bude neka večera na ostrvu. Želimo da budemo sami, negde gde nas niko neće gledati. Volela bih da nešto bude samo za nas dvoje. Volela bih da obeležimo taj dan, jer sam srećna - ispričala je Luna svoju želju.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Drvo je upitalo Lunu u kakvim odnosima je sada sa Stanijom Dobrojević i da li su imale neki konflikt.

Stanija i ja nismo nikad imale bolji odnos nego što ga sada imamo. Ona je totalno drugačija prema meni. Ona je pričala da sam ja bila folirant i ona je sada promenila mišljenje o meni. Rekla mi je nekoliko saveta. Okej je, ne smeta mi - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NE KAJEM SE! ŽELEO SAM BOLJE I LEPŠE, TAKO SE I OSEĆAM: David priznao Ani da u vezi sa Aleksandrom nije video izlaz iz problema! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'