AKTUELNO

Očitala im je lekciju.

Tokom ove noći jedno od pitanja stiglo je i za Staniju Dobrojević, koje se odnosilo na Draganu Mitar. Gledaoca je zanimalo zbog čega je Dobrojevićava pričala da je Dragana klasična sponzoruša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si ulazila u Zadrugu, rekla si da je Dragana klasična sponzoruša, hajde to objasni - glasilo je pitanje gledaoca za Staniju Dobrojević.

Nisam u fazonu da pričam o vrednostima. Ne znam šta rade takve devojke kada izgube takve muškarce. Ako Dragana bude okej, ja sam rekla da neće biti problem da komuniciramo - rekla je Stanija, pa je Dragana ustala da komentariše, ali je pre nje Zerina Hećo dodala:
Baš je našla sa kim da se druži. Bane Čolak i Dragana Mitar. Ona me razočarala. Sinoć je u emisiji rekla da sam ja najgori čovek u Beloj kući - dobacila je Hećo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma kako da ne, evo ja se sve potresam. Nemam nikakav odnos sa tobom, samo te vidim kad smo ispred dok pušimo cigarete - odgovorila je Zerini Dragana, pa nastavila da priča povodom Stanijinog izlaganja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari su osudili njeno izlaganje govoreći da nije sve u parama. Ona im je svojim izlaganjem održala lekciju da je kontradiktorno to što pričaju imajući u vidu da svi u rijalitiju imaju honorate i bore se za neku od vrednih nagrada.

To se sve poteglo kada je stigla ona torta. Ne znam što se i dalje priča. Meni je muž sve obezbedio. Svi vole pare, svi smo ovde ušli zbog novca. Što se sad svi nerviraju, a hoće "Škode", što ne uzmete "Fiću" - odgovorila je Dragana Mitar.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Stanija Dobrojević

#Zerina Hećo

'