AKTUELNO

Nije mogla više da mu ćuti, pa mu je objasnila neke stvari!

Jovana Tomič Matora ušla je u verbalni duel sa Branislavom Radonićem Brendonom tokom dana.

Brendon se obratio Tomićevoj jer mu je ona nešto ranije zamerila njegove reči koje je uputio na račun nekih zadrugara. Kako je već poznato, stanari Bele kuće u više navrata izjavljivali su da sumnjaju u seksualnu orijentaciju ovonedeljnog vođe, ali se on nikada nije deklarisao.

U jednom trenutku, Brendon se obratio Jovani, želeći da mu objasni zbog čega mu je rekla da ,,izađe iz ormana".

Foto: TvPink Printscreen

Šta ti Jovana meni govoriš da izađem iz ormana? Ja živim u svom stanu, ja samo neću da se javno eksponiram, što si ti odlučila da u tvojoj vezi bude sve transparentno - bio je znatiželjan Brendon.
Ako budeš hteo, ja ću da ti pomognem da pričaš sa ljudima, roditeljima, da izađeš iz ormana, da se autuješ - odgovorila mu je Matora.
Smatram da moji roditelji ne treba da znaju šta radim u mom krevetu. Meni ne treba tvoja pomoć - odgovorio joj je Brendon, jer su ga čačnule reči Matore.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je Jovani najviše zasmetalo jeste ponašanje Brendona, koji je dao sebi za slobodu da drugim zadrugarima muškog pola upućuje uvrede na račun opredeljenja, pa je Matora pokušala da mu obrazloži da nema prava na to.

Slažem se da ne treba da pričaš roditeljima, ali ne možeš ni ti da vređaš ljude da pripadaju LGBT populaciji, jer nemaš pravo na to - odbrusila mu je Matora.
Mene ne zanimaju feminizirani ljudi, ne sviđaju mi se. Ja samo njih ne želim u svojoj okolini. Za mene nije uvreda kad mi neko kaže da sam peder, gej, jer se ne deklarišem tako, to nisam - nastavio je po svom.

Njih dvoje su nastavili da vode polemiku oko iste teme, Matora je pokušavala da mu objasni koliko greši, dok sa druge strane Radonić nije hteo da popusti, te joj je na sve imao sličan odgovor, pa joj je za kraj poručio.

Hvala ti, drago mi je da smo porazgovarali - završio je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: URLALA PO BELOJ KUĆI! Zerina pobesnela na Lepog Miću i surovo ga izvređala, on joj OVAKO UZVRATIO! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'