AKTUELNO

Mnogo ga je razbesnela!

Nakon što se posvađao sa Zerinom Hećo u spavaćoj sobi, jer ga je zadrugarka optužila da sabotira zadatak Velikog šefa oko snimanja filma "Zabranjena ljubav", Lepi Mića otrčao je kod Jelene Krunić da se požali.

Kako Krunićeva ima najjači uticaj na Zerinu, Mića je hteo njoj da se izjada zbog rasprave i reči koje su uputili jedno drugome. Sa druge strane, Jelena nije htela da se meša u njihov sukob ni da zauzima stranu s obzirom na to da je sa oboje u dobrim odnosima.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si moja sestra, je l' tako? Devojka je ozbiljno bolesna, izmišlja priče kako ja bojkotujem i sabotiram  zadatak. Cela poenta priče je što je ona glavna glumica u filmu, a ostale boli k*rac za sve. Niko neće, ja nisam budala da jurim ljude. I na kraju svega je rekla da sam ja to namerno uradio sve. Klošarka jedna - vidno uznemiren vikao je Mića.

Ne želeći da se meša, Jelena je gestikulacijom pokazala da razume Miću i pokušala je da ga smiri.

Ja sam uz nju, mene duša boli, ne mogu da se tu mešam nikako - odgovorila je Krunićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je nastavio da komentariše sa Mikijem Đuričićem u prolazu, pa je izašao iz izolacije vidno besan i nervozan, te je to iskalio tako što je zalupio vratima.

PROČITAJTE JOŠ: PRIČAŠ OKOLO DA SAM FOLIRANT! Zerina napala Staniju zato što je ogovarala, ona joj SASULA U LICE ŠTA MISLI O NJOJ! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'