AKTUELNO

Matora tvrdi da je njihova ljubav nikad jača.

Voditelj Milan Milošević večeras je ušao u Belu kuću kako bi novi vođa Branislav Radonić Brendon izabrao svoje potrčke i omiljenu osobu.

Nakon što je Brendon za potrčke odabrao Draganu Mitar i Nenada Aleksića Ša, a za omiljenu osobu Staniju Dobrojević, počeo je "Pretres nedelje sa Milanom".

Foto: Rijaliti Zadruga

Milan je želeo da čuje od Sanje Stanković da li zna da je njena devojka Jovana Tomić Matora izjavila kako ne može više da bude sa njom 24 sata dnevno i da li glume vezu radi opstanka u rijalitiju.

To sam rekla možda kad smo bile razdvojene. Nikad zarad bilo čega ne bih uradila ništa u rijalitiju. Nikad da ne osećam ljubav prema Sanji ne bih bila sa njom. Daleko od toga da postoji neki muškarac i da je mene Sanja mene prevarila napolju. Svi znate kakva sam ja, meni se javlja sumnja, vršim pritisak nad njom, govorim da će me ostaviti. Rekla sam Savu da ne mogu da razgovaram, izbegavala sam čak i Sanju tog dana, probudila sam se na levu nogu. Posvađale smo se oko sitnice. Osetila sam potrebu da popričam sama sa sobom, ali ne da bih se razdvojila od nje. Krivo mi je bilo. Ja da mogu, ja bih se vezala za nju. Tog dana sam bila nervozna. Mi nemamo nikakav problem, mene izluđuju te neke sitne svađe - rekla je Matora.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ja sam se odvratno osećala kad me je novinar pitao. Poverovala sam joj da to nije rekla. Mene to boli, ja nju volim, ja sam ovde došla zbog nje. Meni ovde ne odgovaraju ljudi. Ja ne mogu sama sa sobom da se borim, a kamoli sa njom kad mi nabija tenziju. Ona ustane na levu nogu, počne da histeriše i kaže mi da joj se ne obraćam ceo dan - navela je Sanja.
Tog dana sam bila nervozna i jednostavno nisam htela da vidim čak i nju. Teško nam je ovde. Rekla sam to, ali ne želim da dovodim u pitanje ni moju ljubav, niti našu vezu - pravdala se Tomićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim se u celu priču umešao Branislav Radonić Brendon, zbog čega je Jovana totalno pobesnela.

K*rac vam fali možda - konstatovao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

To možda tebi treba, meni ne treba. Ti kad izađeš iz ormara... Ja bih volela da ti pomognem u tome - odbrusila je Matora.

Milan je imao još jedno pitanje za Stankovićevu "Sanja je sigurna da je podnela veliku žrtvu samim tim što je ušla u vezu sa devojkom prvi put na javnoj sceni, da li možda zbog toga očekuje više poštovanja".

Umem da prebacim da sam ja ta koja je javno ustala i priznala neke stvari, koja je rizikovala da me se odreknu prijatelji, porodica. Meni ne fali pažnja. Mi smo se u prethodnoj "Zadruzi" svađale, ali smo odmah posle toga počele da živimo zajedno. Postale smo par i ne možemo da funkcionišemo kao David i Ana koje su na početku - rekla je Sanja.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ne osećam zaljubljenost u ovom trenutku, koliko osećam ljubavi i poštovanje i ne mogu da zamislim da ona nije moj životni saputnik. Imamo dogovor da i ukoliko raskinemo ostanemo prijatelji za ceo život - navela je Matora.

Voditelj je želeo da čuje od plavuše i da li su istinite priče da je dobila bračnu ponudu pre samog ulaska u "Zadrugu 2".

Moj bivši dečko je želeo da se pomiri sa mnom. Ja sam odbila, ušla sam ovde zbog nje. Da nisam htela ne bih ni ušla. Ne kajem se što sam ga odbila, ali se kajem što sam ušla. Kad sam već pojela g*vance, poješću ga do kraja - bila je iskrena Stankovićeva.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: TI SI AMEBA: Ljuba OPLELA po Brendonu, on joj SASUO SVE U LICE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'