AKTUELNO

Nikako da nađu zajednički jezik.

Miki Đuričić i Suzana Perović priznali su da gaje emocije jedno prema drugom, ali nikad nisu želeli da javno kažu da su u vezi, već da su samo dobri prijatelji. Ipak, njihove svađe nikako ne deluju kao one koje se dešavaju prijateljima, a danas se desila jedna za koju je kriva Ljuba Pantović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miki i Suzana su se u sobi za rehabilitaciju raspravljali o dogovoru koji su napravili. Naime, pevačica je prekršila pravilo da o njihovom odnosu ne sme da priča sa ostalim ukućanima.

Miki, sve stvari koje su vezane za mene moraš to ti da znaš. Ja sam samo pričala sa njom (Ljubom). Ništa je ne izvrćem. Stani, prestani. Stalno imamo sukob zbog nekih ljudi. Kako me tako iznerviraš, to nije realno - rekla je Suzana.

Pčelar je osuo paljubu po cimerki tako što je Suzani rekao da ona nema potrebe da se zanima kako oni funkcionišu.

Ona se kao cima za tebe. Priča ti nešto o meni, nema potrebe. Tebi svako može da proda priču ovde - rekao je Miki, pa dodao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mi smo se dogovorili da ignorišemo sve ostale koji pričaju o nama. Ne treba da te dotiče kada bilo ko kaže o nama bilo šta. Nemoj samo da me ućutkavaš, džaba se izvinjavaš - rekao je za kraj Miki.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'