AKTUELNO

Uspele su da se na kraju dogovore oko svega!

Tokom večeri Miljana Kulić prišla je svojoj majci Mariji Kulić želeći da joj nešto saopšti.

Prošle noći, Miljana je stala na stranu svog verenika Lazara Čolića Zole, što je povredilo Mariju, pa preko dana majka i ćerka nisu razgovarale.

One su se odvojile od drugih zadrugara kako bi popričale, jer po rečima Miljane, nije mogla više psihički da izdrži, te je morala da joj se obrati.

Foto: TvPink Printscreen

Izlazim odavde, meni psihički nije dobro, idem odavde kunem ti se. Koliko sam zaradila, zaradila sam, ne mogu više da izdržim - vikala je Miljana.
Pa da li imaš ovde dečka? Imaš bre dete, došla si ovde zbog njega! Ovakve prilike se ne propuštaju. Za tri dana bi se pokajala, ja ti kažem. Vidi ovako, ti najmanje imaš razloga za tako nešto. Našla si momka, tu ti je dete, imaš majku, gde ćeš ti ove pare da zaradiš? Šta ne možeš da izdržiš? Ja sam rekla da mene vaš odnos više ne zanima, ja ću to javno da kažem. Vi mene za sada ne interesujete, da li ćete da pijete, da jedete, mene neće niko da kazni. Ja da se raspravljam sa tobom zbog njega, ne pada mi na pamet. Nemoj da misliš na to da ću se ja umešati u vašu vezu, sama razmisli, imala si sličnu vezu sa njim, pa ti vidi šta ćeš da radiš. Ali apsolutno me ne interesuje. Ja tebe volim najviše na svetu, ali prema tebi sam najosetljivija. Svađe neću, rasprave neću, jer kao što si mi ti dete, sutra i drugoj svojoj deci moram da pomognem – obrazložila je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Nakon što se vratila iz duela Snežana odmah zaratila sa Stanijom: Ja sam ovde od prvog dana! (VIDEO)

Kako im je društvo pravio Miljanin verenik, Lazar, kog je Kulićeva u više navrata gledala, želeći da uhvati njegovu reakciju, Marija je pomislila da ju je on nagovorio da izađe sa velelepnom imanja.

Da li tebe neko to nagovara da ti izađeš, pa gledaš u njega – upitala je Marija aludirajući da je Miljanu nagovorio Lazar da izađe iz rijalitija.

Marija i Miljana su rešile sukob razgovorom, pa se na kraju sve dobro završilo, a da li će tako ostati u narednom periodu, ostaje da saznamo.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'