AKTUELNO

Nije mogao da prećuti ovo!

Nominovane takmičarke Snežana Ilić i Višnja Petrović spremne su čekale u izolaciji trenutak kada će publika doneti odluku koja od njih dve zauvek napušta najgledaniji rijaliti.

Kao njihova podrška u studio su stigli i Višnjin prijatelj, ali i Snežanin koji je odmah osuo paljbu po Mikiju Đuričiću. Zoran Buđić Kobra je u razgovoru sa Dušicom Jakovljević otkrio da li je on zaista godinama bio zaljubljen u Suzanu Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Godinama ih znam, nikada ih nisam video zajedno. Ne verujem da je to istina, nego oni igraju rijaliti, vide da je zanimljivo. U rijalitiju ima dosta fejka - rekao je Kobra.

Kobra je imao samo reči hvale za sudiju, a pokušao je da napravi paralelu između nje i Zorice Marković, pa je istakao da je Ilićeva ipak iz stvarnog sveta i da je sasvim normalno što je u pojedinim situacijama nesnađena.

Foto: TvPink Printscreen

Snežana je do juče bila sudija, ona Mikija gleda kao prijatelja. Bilo bi interesantno, da bi pratila Zlatu i još jednu dotičnu osobu (Zoricu Marković). To je vučija jazbina, igraju dobrog i lošeg pandura. Snežana je iz stvarnog sveta, oni su u virtuelnom. Snežana može da se brani do neke granice, ali kada je Zlata krenula na nju, mislila je da će ova da je udari. Verujem da će pritisak biti normalniji, jer sam se u početku plašio - nastavio je Kobra.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Kobra

'