AKTUELNO

Odlučnija nego ikada!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su ušli u kupatilo Bele kuće, pa su sa Zoricom Marković prepričavali situaciju koja se desila sa Marijom Kulić tokom emisije ,,Pitanja novinara".

Netrpeljivost između Marije i Lazara tokom emisije eskalirala je žustrom raspravom, u kojoj je Miljana zauzela stranu svog dečka, što je povredilo njenu majku.

Tokom razgovora sa Zoricom, Miljana se zainatila, pa je izjavila da će u prkos svojoj majci zatrudneti u rijalitiju po drugi put.

Foto: TvPink Printscreen

E, sad ću namerno da ostanem trudna ovde. Hoću i želim! Do sada Zorice šta sam joj pričala i sve šta mi je obećavala. Šta misliš, da njegovoj majci nije teško kad sluša kako ga naziva - bila je odlučna Miljana.

Zorica i Zola su pokušavali da joj objasne da ne treba to da izgovara, ali Miljanu to nije zanimalo, već je nastavila da se dogovara sa svojim dečkom o danima koji su ispred njih.

Od sutra ću sve da ga naučim, kako da bude rijaliti igrač. I pevaćemo sa svima, i da se druži sa svima, a ne ovako da se raspravljamo - izjavla je Miksi.
Deco, nemojte unapred, svi su prošli kroz to, pa sve se to da ispraviti i svi će prihvatiti svakoga - savetovala ih je Markovićka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAMO ZA ŽENSKE OČI! Zadrugari svakodnevno treniraju, a od njihovog izgleda STAĆE VAM DAH! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'