AKTUELNO

Nisu znali šta ih je snašlo!

Predstavnici sedme sile iz studija u Šimanovcima večeras će postaviti zadrugarima pitanja, te će mnoge tajne izaći na videlo. Stanari Bele kuće strahuju od ,,Pitanja novinara", jer se u nedelji iza nas desilo mnogo toga nerazjašnjenog.

Sledeće pitanje od strane sedme sile usledilo je za Anu Korać. Naime, u više navrata Ana je pokazala da joj je neprijatno kada je David Dragojević tokom dana mazi, pa je objasnila zbog čega je to tako.

Foto: TvPink Printscreen

Nekako sve to gledam zbog kamera. Malo mi je neprijatno, jer se ponašamo kao deca, zbog kamera uglavnom. Mi čekamo kad se završi lajv - izjavila je Ana.

Potom je urednik portala Pink.rs i novinar, Darko Tanasijević upitao Koraćevu za sakrivanje u tuš kabini i šta njih dvoje rade dok provode vreme tamo.

Foto: TvPink Printscreen

Tamo možemo da pričamo, jer nema kamera. Vodimo ozbiljne razgovore, tamo mogu svašta nešto da mu kažem. Jao, neprijatno mi je ovde - vidno postiđeno odgovorila je Ana.

Zatim je ustao i David , kako bi prokomentarisao pitanje Darka, pokušavajući da skrene temu.

Tamo možemo i da se sporečkamo, tamo objasnimo sve šta se dešavalo tokom dana, ako iznerviramo jedno drugo. Pomogne mi da operem kosu isto - našalio se David.

Međutim, Darka je zanimalo i ,,tajna stolice" u tuš kabini, pa je želeo da čuje komentar Ane i Davida u koje svrhe koriste istu, te su kroz osmeh dopunjavali jedno drugo.

Prali smo veš i tako je lakše. Ona sa jedne strane, a ja sa druge i tako je lakše, da se slučajno ne dodirujemo - izjavili su Ana i David kroz osmeh.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAMO ZA ŽENSKE OČI! Zadrugari svakodnevno treniraju, a od njihovog izgleda STAĆE VAM DAH! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'