AKTUELNO

Morale su odmah da razjasne neke stvari!

Nakon što je iznela svoje mišljenje o zadrugarima u studiju, Stanija Dobrojević ustala je za velikim stolom i obratila se Jeleni Krunić. Naime, prema Jeleninoj priči, Stanija i Rebeka Popović delile su istog dečka, koji je po Krunićkinim rečima je dosta stariji od njih dve. Stanija je želela to da demantuje, pa se obratila Krunićki.

Foto: TvPink Printscreen

Čula sam za tu priču da je Krunićka izjavila, ja ne znam odakle njoj te informacije. Ja sam bila sa tim dečkom, zove se Luka, ima 36 godina, mlad, lep, zdrav i prav. Rebeka je sa njim bila u nekoj šemi, tako da ne znam odakle njoj informacija da je on deda. Pritom, ja sam sa njim bila 2006. godine, a Rebeka je sa njim bila u šemi pre godinu, dve, znači razlika od 10 godina - izjavila je Stanija.

Sa druge strane i Rebeka je želela da ustane i prokomentariše situaciju, pa je potvrdila priču koju je Stanija ispričala, dok je Krunićeva sve vreme pokušavala da ih opovrgne rečima da pričaju neistinu i da treba da se dogovore oko sporne priče.

Ja sam sa tim dečkom bila godinu dana, otprilike, i nisam bila u ozbiljnoj vezi, bili smo nešto kratko i to je to. Dakle, Jelena ja ne znam odakle tebi to da je on deda, ja sam čula to i kada sam te pitala ti mi nisi odgovorila na to - potvrdila je Rebeka Stanijinu priču.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Jelena odreagovala na ovo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! Autor: O. B.

#Rijaliti Zadruga

'