AKTUELNO

Zadrugu 2 je pratila pomno, pa je ushićeno pričala o utiscima.

Stanija Dobrojević postala je učesnica najgledanijeg rijalitija, ali je zbog zdravstvenog stanja morala hitno da napusti velelepno imanje.

Međutim, ona je odlučila da se vrati u Zadrugu 2 i napravi totalnu pometnju. Ona je u studiju u razgovoru sa novinarima i voditeljkom Dušicom Jakovljević i otkrila da je ushićena zbog povratka u Belu kuću, a odmah se osvrnula na priču Zerine Hećo i Baneta Čolaka i priznala šta misli o njima kao gledalac.

Foto: TvPink Printscreen

Pratila sam od nove godine intenzivno. Smatram da je Bane mnogo zaljubljen u Zerinu. Ona je njega iskoristila da bi ušla u rijaliti, pa ga ostavila. On se ponaša neprimereno i radi sve što njoj ide u prilog. Sve to što je ona njega iskoristila je palo u drugi plan. To je zamršena situacija. Banetu je mnogo više stalo, a ona je to koristila za rijaliti. Bez te priče, ona je nebitna. Meni je njega žao, volela bih da mu neko pomogne - rekla je Stanija.

Stanija je imala priliku da sumira utiske i okarakteriše sve takmičare, ali je ostala pri stavu da joj se Zerina najmanje dopada, ali i Jelena Krunić sa kojom je imala konflikte.

Foto: TvPink Printscreen

Krunićka i Zerina su osobe koje mi se najmanje dopadaju. Što se Jelene tiče, bila sam sa njom na Farmi 6, konstantno me napadala. Pričala je neistine, ja sam imala dečka sa kojim sam bila tri godine, a Rebeka je pre toga bila sa njim, a Jelena je pričala kako smo delile nekog dedu. A što se Zerine tiče, ona je tu zahvaljujući Banetu - rekla je Dobrojevićeva.

Detaljno o ovom razgovoru, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'