AKTUELNO

Nikako ne mogu da nađu zajednički jezik.

U toku dana došlo je do svađe između Suzane Perović i Mikija Đuričića gde se nakon nje sudija Snežana Ilić poverila Mikiju kako su Suzana i Zlata Đurković pokušale da je tuku. Miki je to preneo Suzani iako nisu u dobrim odnosima, pa je ova na njegov predlog ostala mirna na takve optužbe.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ipak nakon ''Igre istine'', ona nije mogla da izdrži pa je zajedno sa Zlatom otišla do sobe za izolaciju gde Snežana boravi jer je ovonedeljni potrčko.

Ti si od Zlate i mene napravila da hoćemo da te tučemo. Ti lažeš! Hoću da te maltretiram da stvarno budeš žrtva. Pričaš da sam ja ušla da tebe napadnem. Kako te nije sramota? Ti likuješ, ma ima da ti presedne to što jedeš - govorila je Suzana vrlo drčno, pa se Ilićeva počela braniti:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok je Suzana pričala Snežani, Zlata Đurković je bacala sudijine stvari po izolaciji, pa ju je prijateljica molila da prestane to da radi i izađe ispred sobe.

Ma ajde Suzana pusti me da večeram! Pa jeste me saterale. Ja ništa lagala nisam! Nemoj da me napadaš! Zlato, prekini da mi bacaš stvari. To nije tvoje - vikala je Snežana, a onda je Suzana jedva izvela Zlatu napolje kako se rasprava ne bi razvijala.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Suzana Perović

#Zlata Đurković

'