AKTUELNO

Vidi da su srećni.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Petrušević Petrući pitao je Lepog Miću šta misli o vezi Lune Đogani i Marka Miljkovića. Podsetimo, Luna i Marko su dva dana nakon svađe uspeli da izglade odnose i nastave svoju vezu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mića je ovoga puta rekao kako podržava vezu Lune i Marka, kao i da njenu vezu sa Slobodanom Radanovićem prošle godine nije podržavao jer je on tada bio oženjen.

Ja sam rekao Luni da razgovara sa Markom kada mi je rekla da joj je teško. Oni su se posle pomirili. Vidim da je Marko srećan, ali nisam navikao Lunu u ovako nekom izdanju. Ovaj put nemam ništa protiv ove veze. Prošli put sam imao, Luna odlično znaš zašto - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: MENI JE ODGOVARALO! DA NIJE PRIJALO, NE BI TOGA NI BILO: Dragana pričala o Ša, zbog njenih reči on otvorio vilicu do poda! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Volite se, ljubite se i svađajte, ali nemojte da raskidate i prekidate kontakt. Ti Miljkoviću tebi nisu krivi njeni medvedi i slike da ih bacaš po podu. U svađi gde ima energije, to je dokaz da se vole. Ja vam želim svu sreću - dodao je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'