AKTUELNO

Lepi Mića želeo da čuje Subotićevo mišljenje o bivšoj ženi.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: OPŠTI HAOS U BELOJ KUĆI! Brendon NAJSTRAŠNIJE ZARATIO sa zadrugarima zbog hrane! (VIDEO)

Lepi Mića želeo je od Karađorđa Subotića da čuje mišljenje o Ljubi Pantović sa kojom je ovaj zadrugar nekada bio u braku. Tom prilikom nastala je nova svađa između bivših supružnika.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljuba Pantović je svojim ulaskom pokazala koliko je primitivna i da okuplja jato oko sebe. Desilo se ovde svašta, na moju žalost. Ljuba Pantović je primitivno stvorenje koje gleda samo stvari zbog svog interesa. Sve proračunato radi. Okuplja osobe oko sebe koje su slične njoj. Sve što je ona sada radila, radila je više puta kroz život - rekao je Karađorđe.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što sam te j*bala ranije, j*baću te i dalje. Koja si ti budaletina i bolesnik. Moje saučešće. Nikada nisi imao ništa. Automobile koje si otimao si vraćao za pare, pa nisi mogao da ih voziš - govorila je Ljuba.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'