AKTUELNO

Aleksandri Subotić koja sve ovo gleda kraj malih ekrana sigurno nije drago.

''Igra istine'' je u toku i zadrugari su već svojim pitanjima uneli nemir za crnim stolom jer su podgrejali mnoge teme koje su njihovi cimeri mislili da se neće više spominjati. Jedna od njih bio je odnos Ljube Pantović i Davida Dragojevića koji je od njenog ulaska u rijaliti zategnut.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Danas sam primetila da si dala kolač čak i Davidu. Moje pitanje je da li je moguće da posle svega možeš njemu da daš bilo šta'' - glasilo je pitanje koje je Zerina Hećo postavila Ljubi Pantović

Baš zanimljivo pitanje. Matora i ja smo od pre neki dan imali dogovor da se grupišemo ko šta jede kako bi napravili ručak koji je malo bolji u odnosu na ono što jedemo inače. Ja sam se ponudila da imam puding i keks. Ja sam spremala grupi, nisam znala da l' je on tu. Stvarno me ne zanima ko je u grupi. Ja njemu lično dala nisam ništa, Jovana mu je odnela - govorila je Ljuba pa nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Onog momenta kada je prestao sa Aleksandrom, ja mu se ne obraćam. Sa Anom nemam problem. Normalno komuniciramo - završila je Pantovićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

'